MONTAJ OCHELARI PREMIUM

Departamentul este gandit sa ofere solutii opticienilor care pur si simplu doresc sa scape de toate complicatiile montajului lentilelor speciale si premium (investitii in echipament, personal specializat, executie). Noi preluam toate aceste probleme, si oferim un serviciu de montaj premium. Praecisio devine astfel partenerul ideal si nu concurentul pentru magazinele de optica medicala, preluand de la acestea delicata misiune a montarii lentilelor.

CONSULTANTA

Este un serviciu gandit in egala masura pentru companii sau consumatorii individuali. In vreme ce companiilor de specialitate li se ofera suport in zona de management, pregatire tehnica, organizare si HR, consumatorii individuali au acces la servicii premium individualizate 100%: recomandari si solutii pentru orice probleme legate de vederea lor, corectia si protectia vederii, inclusiv asistenta in alegerea ramei, lentilelor, confectionarea si utilizarea ochelarilor.

RECRUTARE PERSONAL DE SPECIALITATE

Praecisio isi propune sa fie o interfata activa intre antreprenorii care cauta personal de specialitate si profesionistii in domeniu care cauta un loc de munca. Serviciul consta in analiza, selectia atenta si inregistrarea ofertelor si cererilor  de angajare in domeniu si oferirea angajatorilor cat si solicitantilor solutia optima corespunzatoare necesitatilor fiecaruia.

TRAINING

Este un serviciu conceput pentru companii, care vor sa-si specializeze si sa-si perfectioneze angajatii. Praecisio devine astfel primul centru romanesc de perfectionare in arta confectionarii ochelarilor.