Silviu si Alexandra

Praecisio este caracterizata de profesionalism, competenta, promptitudine, flexibilitate, prietenie. Lentilele Nikon se remarca prin calitate, domenii extinse de fabricatie, cel mai bun raport pret calitate pentru lentilele de stoc. Reactia clientilor a fost una pozitiva de fiecare data. In unele cazuri clientii au confirmat o vedere superioara in comparatie cu lentilele anterioare. In ceea ce ne priveste, lentille Nikon care au avut cel mai mare succes au fost cele cu tratamentul SeeCoat Blue UV (gratie combinatiei: notorietate brand & raport pret/calitate).

Silviu si AlexandraEBA OPTICS BOUTIQUE-BUCURESTI
Oana Bungau

In primul rand doresc sa va felicit pt campania I see  Nikon pe Facebook , care ne inspira foarte mult si folosim fotografiile dvs. prin share pe pagina noastra de Facebook. Din fericire pentru noi  brandul Nikon este foarte puternic si nu are nevoie de multa munca de convingere cu clientul. Pronuntam numele ( marca) si deja clientul stie … detaliem doar putin informatiile de ordin tehnic. Bineinteles, ne ajuta materialele pe care ni le-ati pus la dispozitie. Apreciem faptul ca se elibereaza cardurile de autenticitate pe care le personalizati. Livrarea este optima si am avut mereu suportul echipei Nikon. Din partea clientilor avem un feed-back bun, sunt multumiti.

Oana BungauVLADI OPTIC-ORADEA
Daniel Tanasescu

Experienta mea cu lentilele Nikon masoara deja aproape doi ani. Am gasit in echipa Praecisio un partener extrem de profesionist, deschis si prompt, iar in lentilele Nikon un produs de varf, in opinia mea cea mai buna gama de lentile existenta acum pe piata romaneasca. Nikon nu este numai un brand cunoscut si recunoscut pentru calitate, pentru mine si echipa Opti-plus este deasemenea un etalon al performantei pentru lentilele de ochelari. Este si parerea generala a clientilor care au achizitionat aceste produse din reteaua noastra de magazine, care le folosesc si care se bucura zi de zi de o vedere fara compromisuri. Ca sa sintetizez in putine cuvinte parerea mea si a echipei Opti-plus despre lentilele Nikon, voi parafraza sloganul care insoteste campaniile de marketing ale acestor produse si care mi se pare ca reflecta cel mai corect realitatea: “Nikon – I See Quality”.

Daniel TanasescuOPTI PLUS-BUCURESTI
Sebastian Alexa

Voi incepe prin a spune ca suntem intru totul multumiti de calitatea produselor Nikon dar si de cea a colaborarii intre Praecisio si Novaoptic. Cu referire la calitatea produselor va pot spune ca nu s-a intors pana acum niciun client cu ochelari cu lentile Nikon care sa aiba tratamentul antireflex degradat sau care sa se planga in vreun fel de calitatea acestor lentile. Oricum, noi ne selectam calitativ furnizorii iar dvs. sunteti printre cei mai buni. Cu ajutorul lentilelor Nikon am reusit monturi spectaculoase ca rezultat , as mentiona o montura pe capse la o dioptrie destul de mare ( – 8 sferic cu un cilindru de +3 ) la care s-a folosit lentila multiasferica , sau o lentila extracurbata cu dioptrie montata pe o rama de ochelari de soare. Livrarile produselor s-a incadrat intotdeauna in termenele stabilite , lucru care este de apreciat , iar comunicarea intre Novaoptic si Praecisio s-a realizat intotdeauna prompt si in cele mai bune conditii ceea ce faciliteaza in continuare o colaborare foarte buna.

Sebastian AlexaNOVA OPTIC-BOTOSANI
Livia Dobrescu

In primul rand va pot confirma faptul ca succesul colaborarii cu firma dumneavoastra se datoreaza seriozitatii, profesionalismului angajatilor si calitatii serviciilor. Impactul vanzarii lentilelelor Nikon in Suceava este unul pozitiv. Majoritatea clientilor nostri au apreciat aceasta oportunitate a brandului. Am observat aceasta mai ales in randul tinerilor care sunt familiarizati mai mult cu numele de Nikon. Experienta noastra cu produsele Nikon este foarte buna in ceea ce priveste calitatea materialelelor, calitatea montajului.  Personal nu am un feed-back concret al clientilor in ceea ce priveste calitatea antireflexului si rezistenta in timp la zgarieturi. Insa, nu cred ca produsele dumneavoastra vor dezamagi. Clientii nostri purtatori de ochelari care au incercat lentile Nikon au remarcat in primul rand o claritate mai buna a lentilelor. Incercam sa va reprezentam cat mai bine si sa ne pastram calitatea de unici distribuitori in aceasta zona. Cred ca putem desfasura impreuna pe viitor anumite campanii de promovare locale (mass-media local , on-line) avand ca impact dezvoltarea si cresterea vanzari lentilelor Nikon. Scopul nostru comun este de a oferi clientilor produse si servicii de calitate, sigure pentru vedere. Sustinem initiativa dumneavoastra de promovare si dezvoltare in piata din Romania.

Livia DobrescuNOVA OPTIC-SUCEAVA
Alex Muresan

Stiam de existenta lentilelor oftalmice produse de Nikon de multa vreme, de la clientii veniti din afara tarii. Lansarea lor in Romania prin intermediul Praecisio a fost conform asteptarilor intrucat de la inceput s-a simtit o adanca amprenta „Stefan Pana”. Amprenta aceasta s-a materializat chiar imediat si in colaborarea noastra cu Praecisio: promptitudine, seriozitate, informatie la obiect si de calitate asupra oricaror aspecte legate de lentilele oftalmice NIKON. As caracteriza experienta legata de Lentilele Nikon ca fiind una ciudata. E greu sa te obisnuiesti cu faptul ca un produs nou nu iti produce nicio emotie fiind chiar de la primele livrari asa cum ne-am asteptat: de inalta calitate, robuste si foarte lucrabile (asta din punctul de vedere al atelierului de montaj). Emotii poate au doar clientii cu diverse ametropii, care asteapta noua experienta a NIKON. Surprize??? Doar placute. De la simpaticele bombonele galbene pana la claritatea vederii cu o lentila Nikon. Feedback: 90 % pozitiv (10 % sunt clienti cu care nu am reusit sa luam legatura intrucat sunt plecati la munca in strainatate). Concluzie: Praecisio a reusit sa aseze inca din primul an de prezenta pe piata, lentilele NIKON, pe podiumul preferintelor clientilor/pacientilor TOP OPTICA.

Alex MuresanTOP OPTICA BISTRITA
Liliana Marin

Relatia cu Praecisio a fost una dintre cele mai speciale deoarece avem de-a face cu profesionisti in domeniu. Reprezentantul Praecisio este Ambasadorul Opticii in Romania, cel mai bun specialist al lentilei oftalmice. Serviciile sunt caracterizate de precizie Japoneza, chiar daca suntem in Romania. Deoarece nu stiam foarte multe despre lentilele Nikon, am experimentat pe cativa purtatori mai speciali cu prescriptii mai deosebite si cu experienta in purtarea lentilelor progresive. Am avut acelasi feedback din partea mai multor purtatori: lentila Progresiva Nikon este de departe cea mai buna, precisa, si aberatiile nu sunt percepute. Am recomandat aceste lentile in special oamenilor care pot aprecia calitatea, adica, cunoscatori ai brandului, si sunt foarte multumiti de produse. Chiar si lentilele de stoc sunt foarte apreciate.

Liliana MarinMEDICAL OPTIK- BUCURESTI
Ildikó Kovács

Echipa Praecisio este foarte serioasa si prompta, da sfaturi foarte bune, ne indruma si ne invata din mers. Livrarea se face rapid, termenele de livrare promise sunt respectate. Lentilele Nikon sunt estetice si de calitate buna, tratamentele se comporta bine in timp. Lentilele cu dioptrii mari ( in speciali pentru miopii mari ) sunt foarte bine tolerate din start, confortul vizual este mult mai bun in comparatie cu lentilele deja existente pe piata. Clientii sunt satisfacuti de performanta lentilelor cu tratamentul SeeCoatBlue, in special de raportul pret / calitate.

Ildikó KovácsTORO OPTIC- BRASOV
Verginia Popa

Praecisio a dat dovada de profesionalism, seriozitate, eficienta si “precizie” in colaborarea cu Transparenta. Desi produsele nu sunt foarte cunoscute, ne straduim sa le facem prezente printre purtatorii de ochelari, majoritatea clientilor fiind multumiti de acestea. Incantata de colaborare si succes!

Verginia PopaOPTICA TRANSPARENTA-IASI

Trimite-ti opinia

Numele

Adresa de email

Opinie